Olen Susanna, 38-vuotias sairaanhoitaja (yamk), työkykyvalmentaja ja lyhytterapeuttiopiskelija. Olen työskennellyt yli 13-vuotta eri-ikäisten ihmisten parissa tukien ja ohjaten heitä niin psyykkisissä kuin fyysisissä haasteissa. Ihmisten mielenterveyden tukeminen on kulkenut mukanani jokaisessa työssäni vuosien varrella. Minulla on myös työkokemusta esimiestyöstä ja työkykyvalmennuksesta. 

Elämä voi muuttua silmänräpäyksessä ja äkillisissä ja traumaattisissa tilanteissa selviäiminen on helpompaa, kun et ole yksin. Olen kohdannut työni kautta monenlaisia vaikeita tilanteita ja yhdessä ratkaisujen etsiminen on minulle luontevaa. Kohtaan asiakkaani lämmöllä ja empatialla mutta osaan myös päättäväisesti ohjata asiakkaat kohti ratkaisuja ja näkökulman muutosta.

Jos sinulla on masennus- ja ahdistusoireilua, haasteita pari- ja perhesuhteissa tai mietit elämässäsi teemoja läheisriippuvuus ja omat rajat, uskon voivani auttaa Sinua. Otan mielelläni vastaan myös ura-ja työnhakuohjausta tarvitsevia asiakkaita ja autan Sinua eteenpäin.

Elämäni koostuu normaalista lapsiperhearjesta, jolle lisämausteensa tuo kaksivuotias koira. Kiireisen arjen keskellä pyrin pysähtymään päivittäin lenkkeilemällä ja viettämällä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Liikunta, musiikki ja lukeminen ovat minulle tärkeitä arkeen kuuluvia asioita. Saan myös paljon voimaa työstäni kehitysvammaisten ja autisminkirjoa sairastavien nuorten parissa. Aina kun on mahdollista matkustan, halu nähdä ja kokea maailmaa on ollut minussa jo nuoresta lähtien.

Seuraava mietelause on kulkenut jääkaapin ovessani antaen minulle voimaa ja uskoa tulevaan, sitä toivon saavani antaa myös Sinulle.


"Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista"