Olen Susanna, 39-vuotias sairaanhoitaja (yamk), työkykyvalmentaja ja lyhytterapeuttiopiskelija, valmistun lyhytterapeutiksi lokakuussa 2024. Aloitin myös koulutetun hierojan ammattitutkinnon opiskelut, jotta voin auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Valmistun ammattiin 06/2025.

Olen työskennellyt yli 13-vuotta eri-ikäisten ihmisten parissa tukien ja ohjaten heitä niin psyykkisissä kuin fyysisissä haasteissa. Ihmisten mielenterveyden tukeminen on kulkenut mukanani jokaisessa työssäni vuosien varrella. Minulla on myös työkokemusta esimiestyöstä ja työkykyvalmennuksesta sekä uraohjauksesta.

Elämä voi muuttua silmänräpäyksessä ja äkillisissä ja traumaattisissa tilanteissa selviäiminen on helpompaa, kun et jää yksin. Olen kohdannut työni kautta monenlaisia vaikeita tilanteita ja yhdessä ratkaisujen etsiminen on minulle luontevaa. Kohtaan asiakkaani lämmöllä ja empatialla mutta osaan myös päättäväisesti ohjata asiakkaat kohti ratkaisuja ja näkökulman muutosta.

Jos sinulla on masennus- ja ahdistusoireilua, haasteita pari- ja perhesuhteissa tai mietit elämässäsi teemoja läheisriippuvuus ja omat rajat, uskon voivani auttaa Sinua. Otan mielelläni vastaan myös ura-ja työnhakuohjausta tarvitsevia asiakkaita ja autan Sinua eteenpäin. Terapian aikana voi myös tulla esiin elämänmuutokseen liittyvät kysymykset ja pohdinnat, pystyn taustani avulla auttaa Sinua myös näissä teemoissa.

Elämäni koostuu normaalista lapsiperhearjesta, jolle lisämausteensa tuo 2,5vuotias koira. Kiireisen arjen keskellä pyrin pysähtymään päivittäin lenkkeilemällä ja viettämällä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Liikunta, musiikki ja lukeminen ovat minulle tärkeitä arkeen kuuluvia asioita. Aina kun on mahdollista matkustan, halu nähdä ja kokea maailmaa on ollut minussa jo nuoresta lähtien.

Seuraava mietelause on kulkenut jääkaapin ovessani antaen minulle voimaa ja uskoa tulevaan, sitä toivon saavani antaa myös Sinulle.


"Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista"